Laden... Een ogenblik geduld.

DE KOOMEN LOGISTIEK

“SINDS 1923 EEN BEGRIP IN DE HOEKSCHEWAARD“CORE BUSINESS

ONZE SPECIALITEIT


DIENSTVERLENINGDISTRIBUTIE BENELUX
KOERIERSDIENSTENVALUE ADDED SERVICEWAREHOUSING


HISTORIE VAN

DE KOOMEN LOGISTIEK

0101234567890120123

OPGERICHT

01234

GENERATIES


010123456

DEPOTS BENELUX

0123456789

EIGEN VOERTUIGEN

ONZE MISSIE & VISIE

De Koomen Logistiek heeft de afgelopen jaren keihard gesleuteld aan de constructie van het bedrijf. Daarin doelen wij met name op IT gebied waardoor wij intussen op een hoog niveau staan. Veel energie en tijd is hierin gestoken met een uitmuntend resultaat. De klanten worden nu optimaal geïnformeerd over het afleveren van hun goederen. Dit is iets wat niet ongemerkt is gebleven gezien het feit dat het aantal zendingen de afgelopen periode enorm is toegenomen. Intussen hebben wij een enorme aantrekkingskracht op de brede regio. Door het verbeteren van systemen zijn wij in staat om de toegenomen stroom goederen gemakkelijk te verwerken. Hierin hebben wij een voortrekkersrol in ons rayon waarin wij voor iedere partij een goede partner kunnen zijn. De prijs kwaliteit verhouding is bij ons uitstekend gewaarborgd en daarin wordt uiteraard altijd het maximale gedaan om u tot een tevreden klant te houden of te maken. Niets is voor ons teveel en elke klant telt bij ons echt. Wij zeggen altijd: Neem de tijd voor elke klant om ze een warm gevoel bij ons te geven.//www.dekoomenlogistiek.nl/wp-content/uploads/2018/09/Bedford2.jpg

//www.dekoomenlogistiek.nl/wp-content/uploads/2018/09/Bedford3.jpg

WIJ ZIJN WIJ?

De historie van dit bedrijf begint in 1923, toen Cornelis de Koomen uit Westmaas, zicht liet inschrijven als exploitant van een bodedienst tussen Westmaas en Rotterdam v.v.

Alle goederen werden in die tijd aangeleverd bij diverse bodehuizen in Rotterdam waar men retour zendingen meenam naar het eiland Hoekschewaard.

Op dit moment is het familiebedrijf uitgegroeid tot een volwaardig logistiek dienstverlener in de Benelux.